Tiderna inkluderar avslut och ev. tidsbokning.

Medicinsk fotvård 50 min, 545kr
Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Därefter behandlas problem såsom liktorn, förhårdnader eller hälsprickor, nageltrång, vid behov även vårtor och svamp. Nagelklippning och polering/putsning av nagelplattan ingår. Avslutningsvis en lätt massage med mjukgörande fotsalva.

Delbehandling medicinsk fotvårdsbehandling 30 min, 335kr
Behandlingen fokuseras på ditt problemområde (ett) som t ex kan vara liktorn, hälsprickor, nageltrång, vårta eller svamp.

Klassisk fotvårdsbehandling 60 min, 715kr
(Du kan använda ditt friskvårdsbidrag/ePassi.)
Behandling inleds med ett avslappnande fotbad. Därefter nagelvård såsom nagelklippning och polering/putsning av nagelplattan samt filning av fötterna och borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Delbehandling klassisk fotvårdsbehandling 40 min 475kr
(Du kan använda ditt friskvårdsbidrag/ActiWay.) Den perfekta behandlingen för dig som inte har så stora problem med dina fötter men vill ge dem en stunds omvårdnad. Behandling inleds med ett avslappnande fotbad. Därefter nagelvård såsom nagelklippning och polering/putsning av nagelplattan samt lätt filning av fötterna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage .

Fotvård lyxbehandling 90 min 925kr
Fötterna är i ständigt bruk. Ge dina fötter en guldstund!
Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Därefter följer nagelvård såsom nagelklippning och polering/putsning av nagelplattan och nagelband. Sedan behandlas problem som liktorn, förhårdnader och nageltrång. Fötterna får sedan en fuktgivande inpackning och peeling. Avslutningsvis en skön fotmassage och lackning av tånaglarna om så önskas.

Stora fotmassagen 40 min, 475kr
(Du kan använda ditt friskvårdsbidrag/ActiWay.)
Behandlingen inleds med ett avslappnande fotbad. Därefter ges en skön och cirkulationshöjande fot- och underbensmassage med mjukgörande fotsalva.

Lackning av tånaglar 20 min, 105kr
Lackning av tånaglar med överlack som ger längre hållbarhet.

Medicinsk fotvård hembesök ca 60 min, från 750kr.

Erbjuder även fotvård till boende, minst tre kunder/ besök, se Kontakt.

Övrigt kring behandlingarna
Fotvårdsbehandlingarna består av en fotstatus där jag tittar efter belastningar och deformiteter. Rådgivning om egenvård, avlastningar, inlägg och skor.
Fotvårdsprodukter, avlastningar och strumpor finns till försäljning.

Presentkort
Glöm inte! En utmärkt present är att ge nära och kära en skön och avslappnande fotvårdsbehandling.